OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

+ Hvilke størrelser har I, i butikken?
Belle Robe Brudekjoler og Festkjoler har str. 28-52 på lager. 

+ Hvilke mærker forhandler i?
Vi har et skønt udvalg af konfirmationskjoler, der er til salg og klar til at få med hjem med det samme. Vi samarbejder også med designere, hvor vi har mulighed for at bestille kjolerne hjem i andre størrelser LUXUX, LUXUX DELUXE, Coco & Co, Clarón, Party Line. 

+ Kan jeg gå ind fra gaden og prøve konfirmationskjoler?
Belle Robe er en festkjolebutik hvor vi anbefaler booking af tid for at prøve konfirmationskjoler, samt få råd og vejledning. Der vil være særlige VIP aftner, ekstra åben om aften og søndage med og uden tidsbestilling. Du kan booke din datters konfirmationskjole prøvning online www.bellerobe.dk eller ring direkte til vores butik 2136 5646. Vi prøver at imødekomme jer, som kommer til butikken uden tidsbestilling, men der er ingen garanti for prøvning og vejledning, hvis alle prøverum er optaget. 

+ Hvornår skal jeg begynde at kigge efter min datters konfirmationskjole?
Oftest anbefaler vi, at du shopper konfirmationskjole før jul. Vi har altid ofte 300 konfirmationskjoler hjemme i butikken til salg, som er muligt at hjemtage med det samme. Hvis vi skal hjemtage en anden størrelse, end den vi har i butikken, tager det 2-4 måneder at få den produceret. Ved prøvning i butikken kan du altid få mere info omkring dette.

+ Hvad kan jeg forvente af min konfirmationskjole prøvning?
Din prøvning af konfirmationskjole vil vare 45 min.

+ Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent til min bookning?
Vi vil arbejde på at nå så meget som muligt i den givne tid, som der er tilbage. Der kan ikke garanteres, at der gives ekstra tid på dagen, hvis i kommer for sent.

+Hvornår betales kjolen?                                                                                                           Alle konfirmationskjoler betales ved bestilling vi modtager alle kort, MobilePay samt bankoverførsel.

+ Er tilretninger inkluderet i prisen?                                                                                         Nej, tilretninger er ikke inkluderet i prisen. Vi henviser til en Systue 350,- kr. / timen (Sy-Stuen i Årre). 400,- kr. / timen (Cottonwear Sanne)

+ Hvornår hjemkommer min bestilte konfirmationskjole?                                                 Det afhænger af hvilken producent kjolen kommer fra (hvilket mærke), dette vil være oplyst ved bestilles, hvornår ca. leveringstidspunkt er ex. ”Sidst i marts”.

+ Kan jeg komme af med en bestilt / købt konfirmationskjole?                                                Nej pengene gives ikke retur.

 

 

 

 

 

 

konfirmation 2020, konfirmationskjoler, konfirmation, konfirmationskjole, konfirmations kjole, konfi
konfirmation 2020, konfirmationskjoler, konfirmation, konfirmationskjole, konfirmations kjole, konfi
konfirmation 2020, konfirmationskjoler, konfirmation, konfirmationskjole, konfirmations kjole, konfi

+ Kan jeg tage billeder under min prøvning? 
Du må tage billeder af konfirmationskjolerne, men vær opmærksom på at bruge tiden på kjoleprøvning.

+ Hvor mange kjoler må jeg prøve?
Du må tage max. 3 kjoler med ind i prøverummet af gangen.

+ Hvad er prisniveauet på jeres konfirmationskjoler?                                                             Prisniveauet på de nyeste kollektioner ligger mellem 2000-3250,- kr. Vi har desuden konfirmationskjoler på tilbud i et niveau på 1000-2000,- kr.  

+ Jeg har købt min datters konfirmationskjole men hun har fortrudt, kan jeg returnere den? 
Alle køb er endelige, der er ingen fortrydelsesret. Det er ikke muligt at få pengene tilbage eller bytte kjolen. 

+ Sælger i tilbehør? 
Vi sælger cykelshorts, hårpynt, bælter, sneakers og enkelte smykker

+ Kan konfirmationskjolerne bestilles i alle størrelser?                                                        Det kommer an på hvilken producent. LUXUX laver kjoler i str. 28-44, samt en særlig plus size til konfirmander Coco & Co str. 44-52. Claron str 30-42.

+ Sørger i for tilretninger? 
Tilretninger er ikke en del af kjolens pris. Vi samarbejder dog med en fremragende ekstern Systue, og de vil samarbejde direkte med dig, og klare de sidste detaljer med konfirmationskjolen. En udgift du selv tager dig af. Igennem prøvningen og køb af kjole vil vi tale om, hvilke tilretninger der kunne blive nødvendige. 

+ Jeg har fundet en kjole jeg elsker, men jeg er ikke klar til at købe, kan i holde den til mig?  Nej, det gør vi desværre ikke. I må tage chancen og se om den stadig er i butikken. Er det indenfor deadline for bestilling af alle størrelser kan i vente og stadig få kjolen bestilt, så længe det er muligt.