Festkjoler i farver 2021 & 2022

Vi nærmer os forhåbentligt nogle skønne fester i 2021

Er du brud i  2021 eller 2022?  Skal i holde bryllupsfest med vielse på rådhuset, i haven eller på stranden? Kig forbi og se vores skønne udvalg af festkjoler i farver og enkle brudekjoler i farven ivory.

Vi hjælper med at finde en brudekjole, der passer til din kropsform, samt farven der passer til din hudtype. Skal du giftes på rådhuset, i haven eller på stranden, har vi mange flotte kjoler til disse lejligheder.

Studentkjoler har vi også et lille udvalg af.

Vi ser frem mod en masse fester i flotte kjoler i 2021 & 2022- Grundet Covid19 BOOK tid på forhånd, uden forpligtelser

galla, gallakjoler, festkjoler, feskjole, gallakjole, brud, brudekjoler, , modeshow Hos Pigerne, Hos Pigerne, Oksbøl, Cirkeline Vestergaard, konfirmationskjoler, konfirmation, fashion, modetøj, selsskabstøj

Fest & gallakjoler

Vi har speciale i festkjoler til bryllupsgæster. Vi har altid str xs-7xl på lager, flere kjoler hjemtages, hvis vi mangler en bestemt str. eller farve. Velkommen i åbningstiden uden tidsbestillin, ønskes vejledning anbefaler vi tidsbestilling.

Foto: @per_dueholm_photography Gallapiger - Billedet er taget i de historiske gamle gader lige ved Belle Robe.

Brudekjoler, brud, bryllup, brudekjole, brudekjoler, billige brudekjoler, brudekjoler på tilbud, tilbud brudekjoler, brudekjoler enkel stil, brud 2021, bryllup 2021, brudekjoler 2021