Tidsbestilling og information

Vi anbefaler tidsbestilling hvis man ønsker at prøve kjolerne. ONLINE BOOKING

I er altid velkomne i åbningstiden uden tidsbestilling, men i kan så ikke være sikker på at komme til at prøve kjoler, eller der vil være ventetid. Vi har 3 prøverum.

Der gives også tider efter kl. 17.00 RING 2136 5646 Se vores særlige VIP AFTNER / DAGE Kun for konfirmander & familier 

Information til forældre og konfirmander

Der venter en hel ny verden, når konfirmationen er i den nærmeste fremtid. Hvor skal festen holdes, og hvad skal man ha at spise? Det er der ofte styr på i meget god tid.

Til jer pigeforældre er det en ny verden der venter jer. Verden har forandret sig siden i selv var konfirmander. Man var heldig, hvis man kunne vælge hvad de havde i butikken, 1-2 måneder før sin konfirmation.

Der er sket lidt siden da. Dygtige og professionelle designere har gjort sig mange tanker og været kreative i deres kreationer af nye konfirmationskjoler. Hos Belle Robe har vi over 50 modeller at vælge imellem til konfirmationen 2019.

Hvorfor er der deadlines?

Det nye i dag er, at konfirmationskjolen skal bestilles inden jul 2018. Hvis i kommer i god tid kan alle størrelser fra 28-52 nå at komme hjem.

Hos Belle Robe har vi 65 forskellige modeller klar til prøvning. Vi ved dog ikke på forhånd,hvilke modeller og størrelser som i piger vil bestille, derfor yder vi den service at produceres flere, så i alle kan få den kjole i har drømt om.

Kjolen bliver produceret på bestilling. Nogle modeller får konfirmanden med hjem med det samme. Men skal den først produceres, hjemkommer den fra februar til sidst i marts 2019. Vi har konfirmationskjoler fra førende producenter.

Et spørgsmål jeg-  Linda hører ofte er, jamen vi kan da ikke købe kjolen allerede nu, min datter vokser alt for meget”. Ja pigerne vokser stadigvæk, men vi sørger for gennem prøvningen, at de får bestilt den rigtige størrelse hjem, så der netop er plads til at vokse.

Mange af kjolerne har 4 cm ekstra sømrum, som kan bruges til at lægge kjolen ud. I øvrigt er mange af kjolerne med bindebånd, her er der meget plads at vokse af. Båndet løsnes noget mere hvis du vokser

Dukker man bare op i butikken og prøver kjoler?

At prøve konfirmationskjole skulle gerne være en hyggelig oplevelse for konfirmanden og den /de hun har med. Ofte er prøve dagen en stor dag, som også har stor betydning for familien, om det så er mor/ far, moster eller mormor/farmor etc. som er med.

Belle Robe anbefaler at man bestiller tid til prøvningen af konfirmationskjolen, så er man sikker på, at der er et prøverum klar. Derud over er der vejledning at hente fra personalet i butikken.

Kommer man uden tidsbestilling kan man risikere, at det ikke er muligt at prøve den dag. Det vil være ærgerligt, hvis konfirmanden lige er klar og har glædet sig. Måske endda man har kørt langt for at komme til butikken.

Hvad kan i forvente, når i træder ind hos en butik som ”Belle Robe” Brude & festkjole butik i Varde?

Ved prøvningen er der gerne en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser, og der er kaffe/te til rådighed på dagen. 

Hos belle Robe er der online booking på www.bellerobe.dk ”Book tid"

Vi ser frem til en fantastisk konfirmationssæson med masser af glade og spændte konfirmandinder og familier.

Håber vi ses / Linda, Indehaver Belle Robe