Tidsbestilling og information

Vi anbefaler tidsbestilling hvis man ønsker at prøve kjolerne. ONLINE BOOKING

I er altid velkomne i åbningstiden uden tidsbestilling, men i kan så ikke være sikker på at komme til at prøve kjoler, eller der vil være ventetid. Vi har 3 prøverum.

Der gives også tider efter kl. 17.00 RING 2136 5646 Se vores særlige VIP AFTNER / DAGE Kun for konfirmander & familier 

Forvent lidt tilretning på de fleste konfirmationskjoler ved bryststykket og evt. ved skuldrene 350,- kr i timen 

ekstern systue:

SYSTUEN V/ MARIANNE SCHMIDT

SIGGÅRDSVEJ 14

6818 ÅRRE

75192454 / 27212453

 

Information til forældre og konfirmander

Der venter en hel ny verden, når konfirmationen er i den nærmeste fremtid. Hvor skal festen holdes, og hvad skal man ha at spise? Det er der ofte styr på i meget god tid.

Hos Belle Robe har vi over 50 modeller at vælge imellem til konfirmationen 2019.

Et spørgsmål jeg-  Linda hører ofte er, jamen vi kan da ikke købe kjolen allerede nu, min datter vokser alt for meget”. Ja pigerne vokser stadigvæk, men vi sørger for gennem prøvningen, at de får den rigtige størrelse.

Mange af kjolerne har 4 cm ekstra sømrum, som kan bruges til at lægge kjolen ud. I øvrigt er mange af kjolerne med bindebånd, her er der meget plads at vokse af. Båndet løsnes noget mere hvis du vokser

Dukker man bare op i butikken og prøver kjoler?

At prøve konfirmationskjole skulle gerne være en hyggelig oplevelse for konfirmanden og den /de hun har med. Ofte er prøve dagen en stor dag, som også har stor betydning for familien, om det så er mor/ far, moster eller mormor/farmor etc. som er med.

Belle Robe anbefaler at man bestiller tid til prøvningen af konfirmationskjolen, så er man sikker på, at der er et prøverum klar. Derud over er der vejledning at hente fra personalet i butikken.

Kommer man uden tidsbestilling kan man risikere, at det ikke er muligt at prøve den dag. Det vil være ærgerligt, hvis konfirmanden lige er klar og har glædet sig. Måske endda man har kørt langt for at komme til butikken.

Hos belle Robe er der online booking på www.bellerobe.dk ”Book tid"

Vi ser frem til en fantastisk konfirmationssæson med masser af glade og spændte konfirmandinder og familier.

Håber vi ses / Linda, Indehaver Belle Robe