VIP aftner

22.10. 19 kl. 18-21

30.10. 19 kl. 18-21

07.10.  19 kl. 18-21

tilmelding nødvendig

pris 75,- kr. konfirmand inklusiv 1 familiemedlem

konfi, konfirmationskjoler, konfikjoler, hvide kjoler, konfirmation 2019, konfirmationskjoler 2019, KONFIRMATUIONSKJOLER 2020,konfirmationskjole 2019

UDSALG KONFIRMATIONSKJOLER

SIDSTE DAG SØNDAG DEN 6.10 KL. 10-15

TIDSBESTILLING IKKE NØDVENDIGT, ventetid kan forekomme. Max. 3 kjoler med i prøverummet af gangen, mor hjælper i kjolen, kjole ophænges på bøjle efter prøvning.

PRØVERUM 2 OG 3 BOOKES PÅ 2136 5646 TIRSDAG - FREDAG MELLEM KL. 10-11.

PRØVERUM 1 ONLINE

Tidsbestilling og information konfirmation 2020

Vi anbefaler tidsbestilling hvis man ønsker at prøve kjolerne. ONLINE BOOKING. UGE 42 ÅBEN UDEN TIDSBESTILLING: TIRSDAG- FREDAG KL. 10-17 LØRDAG 10-13

I er altid velkomne i åbningstiden uden tidsbestilling, men i sj´kal være forbredt på ventetid, vi gir en kop kaffe imens, Vi har 4 prøverum.

Tider efter kl. 17.30 Se vores særlige VIP AFTNER  Kun for konfirmander & 1 familiemedlem.

Information til forældre og konfirmander

Til jer pigeforældre er det en ny verden der venter jer til konfirmationen 2020. I dag sidder dygtige og professionelle designere og krearer kollektioner af nye konfirmationskjoler 2020. Hos Belle Robe har vi over 50 modeller at vælge imellem til konfirmationen 2020.

Hvorfor er der deadlines?

Konfirmationskjolen skal bestilles inden 1. DECMBER 2019.

Hos Belle Robe har vi mange modeller klar til hjemtagning med det samme. Vi ved dog ikke på forhånd, hvilke modeller og størrelser som i piger vil bestille, derfor yder vi den service at produceres flere, så i alle kan få den kjole i har drømt om.

Ved produktion hjemkommer konfirmationskjolen marts -april 2020. Vi har konfirmationskjoler fra førende producenter.

Et spørgsmål jeg-  Linda hører ofte er, jamen vi kan da ikke købe kjolen allerede nu, min datter vokser alt for meget”. Ja pigerne vokser stadigvæk, men vi forsøger alt havd vi kan for, at de får den rigtige størrelse. Ellers ligger der i LUXUX kjolerne 2x4 cm ekstra sømsum i siderne, hvilket kan bruges til at lægge kjolen ud. Enkelte kjoler har bindebånd, heri sidder der en hel ekstra størrelse. Hvis det skulle ske, at i oplever 1 måned før konfirmationen, at kjolen er for lille, så bytter vi kjolen til en anden størelse. Hvis kjolen ikke bærer præg af for mange prøvninger og har skader. Vi kan dog ikke garantere samme model, pengene gives ikke tilbage.

Mange af kjolerne har 4 cm ekstra sømrum, som kan bruges til at lægge kjolen ud. I øvrigt er mange af kjolerne med bindebånd, her er der meget plads at vokse af. Båndet løsnes noget mere hvis du vokser

Dukker man bare op i butikken og prøver kjoler?

At prøve konfirmationskjole skulle gerne være en hyggelig oplevelse for konfirmanden og den /de hun har med. Belle Robe anbefaler, at man bestiller tid til prøvningen af konfirmationskjolen 2020, så er man sikker på, at der er et prøverum klar. Derud over er der vejledning at hente fra personalet i butikken.

Kommer man uden tidsbestilling kan man risikere, at det ikke er muligt at prøve den dag. Det vil være ærgerligt, hvis konfirmanden lige er klar og har glædet sig. Måske endda man har kørt langt for at komme til butikken.

Hvad kan i forvente, når i træder ind hos en butik som ”Belle Robe” Brude & festkjole butik i Varde?

Ved prøvningen er der gerne en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser. 

Hos Belle Robe har vi online booking PRØVERUM 1 www.bellerobe.dk ”Book tid". 

PRØVERUM 2 OG 3 BOOKES PÅ 2136 5646 TIRSDAG - FREDAG MELLEM KL. 10-11.

Vi ser frem til en fantastisk konfirmationssæson med masser af glade og spændte konfirmandinder og familier.

Håber vi ses / Linda, Indehaver Belle Robe