Information konfirmation 2020

Information til forældre og konfirmander

I dag sidder dygtige og professionelle designere og krearer kollektioner af nye konfirmationskjoler 2020. Hos Belle Robe har vi over 50 modeller at vælge imellem til konfirmationen 2020.

Dukker man bare op i butikken og prøver kjoler?

At prøve konfirmationskjole skulle gerne være en hyggelig oplevelse for konfirmanden og den /de hun har med. Belle Robe anbefaler bookning af tid, så er man sikker på, at der er et prøverum klar. Derud over er der vejledning at hente fra personalet i butikken. 

Ved prøvningen er der gerne en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser. 

Et spørgsmål jeg-  Linda hører ofte er, jamen vi kan da ikke købe kjolen allerede nu, min datter vokser alt for meget”. Ja pigerne vokser stadigvæk, men vi forsøger alt havd vi kan for, at de får den rigtige størrelse. Ellers ligger der i LUXUX kjolerne 2x4 cm ekstra sømsum i siderne, hvilket kan bruges til at lægge kjolen ud. Enkelte kjoler har bindebånd, heri sidder der en hel ekstra størrelse. Hvis det skulle ske, at i oplever 1 måned før konfirmationen, at kjolen er for lille, så bytter vi kjolen til en anden størelse. Hvis kjolen ikke bærer præg af for mange prøvninger og har skader. Vi kan dog ikke garantere samme model, pengene gives ikke tilbage.

Mange af kjolerne har 4 cm ekstra sømrum, som kan bruges til at lægge kjolen ud. I øvrigt er mange af kjolerne med bindebånd, her er der meget plads at vokse af. Båndet løsnes noget mere hvis du vokser

Vi ser frem til en fantastisk konfirmationssæson med masser af glade og spændte konfirmandinder og familier.

Håber vi ses / Linda, Indehaver Belle Robe