Fest og gallakjoler plus size

Vi fører et bredt udvalg af plus size festkjoler & gallakjoler. Vi hjemtager andre farver og størrelser efter ønske, dette bevirker en leveringstid på 1-10 ugers levering, kom gerne i god tid før du skal bruge din festkjole. 

Plus size er str 46-60, vi ved hvilket snit der passer til dig som plus size. Hvis du bestiller en tid online for prøvning af festkjoler får du råd og vejledning til dit kjolekøb. Kommer du i åbningstiden uden tidsbestilling, hvilket du er velkommen til, kan du ikke være sikker på, at få hjælp til at finde den perfekte kjole. Vi anbefaler tidsbestilling hvor du får vejledning. 

Plus size

Som plus size pige, vær ikke bange for farver eller blomster på din kjole, det er med at finde din unikke stil i kjolen, og ikke være bange for at bruge farver, hvis du ex. skal til galla eller være bryllupsgæst.   

Vi har andre plus size kjoler på lager end de viste. Vi henviser til dygtige systuer, hvor de hjælper med at påføre stropper / ærmer etc, hvis kjolen ikke har det fra start, samt almindelige tilretninger så som længde.