Brudekjoler i prinsesse stil

Prinsesse

En prinsesse brudekjoler er ofte forbundet med en balkjole inspireret af Askepot, en korset overdel med balkjole underskørt. 

I dag er en prinsesse brudekjole meget mere end det.

Søger du en feminin brudekjole med stropløs overdel, et fyldigt skørt, eksklusive detaljer og masser af skønne accesories, såsom et langt slør & slæb? Dette beskriver en brud der søger en brudekjole der er fyldt med romantik.

En prinsesse brudekjole kan også være en let tyl eller organza brudekjole, hvor du har en mere let stil i din prinsesse brudekjole. Skal det være helt vildt kunne en prinsessekjole være en brudekjole med blomsterprint! 

 

 

Balkjole

Tænkt på Cinderella, en balkjole fremhæver den feminine timeglas, med en smal talje og et underdel med fylde. Talje linjen kan være v - formet, naturlig lige eller en smule højere eller lavere end normalt på hofterne.

Balkjoler i prinsesse-stil ser ofte bedst ud, hvis du er en høj kvinde, da den runde form på prinsesse skørtet gør, at brudekjolen kræver højde for at se elegant ud.

Alle brudekjoler i prinsessestil kan få et fyldigere skørt under, samt få påsat stropper eller ærmer, hvis brudekjolen ikke er designet med det.

Den mest kendte romatiske brud var Prinsesse Diana, hun blev ført frem til kirken i en hestevogn, og kom frem fra vognen i den største prinsessebrudekjole verden har set.

"There is something about a wedding gown prettier than any other gown in the world" 

- Douglas Jerrod, 1859