11. maj 2019

Er du plus size?

Er du på udkig efter en kjole i plus size, og frygter du, at du ikke finder en der passer til din kropsform?

Er du ikke vant til at gå i kjoler, eller ved du ikke hvor du skal begynde ift. din kropsform? Måske du er inviteret til en større fest, der lægger op til kjole. 

Hos Belle Robe har vi plads til alle, her er ikke krav om en bestemt påklædning for at komme ind i butikken. Vi går ikke op i om du har høje hæle på, fuld make-up eller en bestemt tøjstil. Her er plads til at du kommer som du er. Jeg, Linda (indehaver) er selv tidligere fodboldpige og vant til at gå i træningstøj og jeans. Jeg har 7 års erfaring i at spotte hvad der passer til lige netop dig, og jeg lytter til, hvad du har af ønsker (og hvad du frygter:) )  

Vi fører et bredt udvalg af plus size festkjoler & gallakjoler. Vi hjemtager andre farver og størrelser efter ønske, dette bevirker en leveringstid på 1-10 ugers levering, kom gerne i god tid før du skal bruge din festkjole. 

Plus size er str 46-60, vi ved hvilket snit der passer til dig som plus size. Hvis du bestiller en tid online for prøvning af festkjoler får du råd og vejledning til dit kjolekøb. Kommer du i åbningstiden uden tidsbestilling, hvilket du er velkommen til, kan du ikke være sikker på, at få hjælp til at finde den perfekte kjole. Vi anbefaler tidsbestilling hvor du får vejledning. 

Plus size

Som plus size pige, vær ikke bange for farver eller blomster på din kjole, det er med at finde din unikke stil i kjolen, og ikke være bange for at bruge farver, hvis du ex. skal til galla eller være bryllupsgæst.   

Vi har andre plus size kjoler på lager end de viste.

Af Linda Nielsen

gallakjoler, festkjoler, plus size, plus size festkjole, festkjoler i jylland, festkjole i jylland, festkjole i esbjerg, gallakjoler i esbjerg, bryllupsgæst, sølvbrud

Et snit der skærer lige under brystet er super til mange plus size. Denne model findes i 20 farver og str S-8XL.

festkjole, store størrelser, str 48-60, gallakjoler, festkjoler, plus size, plus size festkjole, festkjoler i jylland, festkjole i jylland, festkjole i esbjerg, gallakjoler i esbjerg, bryllupsgæst, sølvbrud

Denne festkjole har påsyet overslag, figuren fremhæves under kjolen og det gennesigtige chiffon falder let ud over armen og ned foran på brystet

festkjole, store størrelser, str 48-60, gallakjoler, festkjoler, plus size, plus size festkjole, festkjoler i jylland, festkjole i jylland, festkjole i esbjerg, gallakjoler i esbjerg, bryllupsgæst, sølvbrud

Disse chiffonovdele redder de fleste fester. De dækker armene til på en let og elegant måde. De falder ikke af, da de er sammensyet med ærmer. Mange med de såkaldte "mormorarme" elsker disse:) findes i flere farver.