Brudesalonen Belle Robe

Et kreativt kjoleunivers

Brudekjole butik i Varde med brudekjoler, festkjoler & konfirmationskjoler

Brudekjoler i Varde, nær Esbjerg

Hos Belle Robe bliver du mødt af et kreativt kjoleunivers, hvor service og kvalitet er i højsæde. Vi er Vestjyllands Hyggeligste Brude- & festkjolebutik.

Hos Belle Robe finder du brude og festkjoler i alle prisklasser og til kvinder og piger i alle størrelser og til alle anledninger. Butikken ligger smukt i de gamle historiske gader omkring Smedegade i Varde, i den idylliske midtby.

Brudebutik

Her har ikke altid lagt brudekjole butik, huset husede en købmandsbutik tilbage i 40-50´erne. I det skønne gamle hus fra 1925 kan du nu finde de skønneste brude- og festkjoler i Jylland.

Du vil opleve den bedste service, få en positiv oplevelse ved at finde kjolen til din store dag, om du er gæst til bryllup, skal til galle, finde din konfirmationskjole eller du skal stå brud.

Vi er en brudekjole butik, der hjælper dig som kunde helhjertet gennem processen med at finde kjolen, i rolige og hyggelige omgivelser.

Prisklassen på kjolerne er moderat. 

”Belle Robe” betyder ”smuk kjole” på fransk. 

Håber vi ses /Kh Linda

 

brudekjole, brudekjoler, brud, bryllup, lange ærmer, enkel og simpel, simpel, enkel, udsalg, tilbud, billig, billig brudekjoler, prinsesse, prinsessbrudekjole, blonde ærmer, vintage, vintage brudekjoler, brudekjoler i Esbjerg, Brudekjoler i Varde, jylland, brudekjoler i jylland, retro, retro brudekjoler, retro brudekjole,

Brudesalon

konfirmationskjoler, konfirmation, konfirmationskjole, konfirmations kjole, brudekjole, brudekjoler, brud, bryllup, ørmer, enkel og simpel, simpel, enkel, udsalg, tilbud, billig, billig brudekjoler, prinsesse, prinsessbrudekjole, blonde ærmer, vintage, vintage brudekjoler, brudekjoler i Esbjerg, Brudekjoler i Varde, jylland, brudekjoler i jylland, retro, retro brudekjoler, retro brudekjole,

konfirmationskjoler

brudekjole, brudekjoler, brud, bryllup, ørmer, enkel og simpel, simpel, enkel, udsalg, tilbud, billig, billig brudekjoler, prinsesse, prinsessbrudekjole, blonde ærmer, vintage, vintage brudekjoler, brudekjoler i Esbjerg, Brudekjoler i Varde, jylland, brudekjoler i jylland, retro, retro brudekjoler, retro brudekjole,

Butikken udefra

Brudekjole Esbjerg

Søger du en brudekjole i nærheden af Esbjerg ligger vi blot 17 kilomter derfra, vi har masser af parkeringspladser omkring butikken.

Søger du en brudekjole eller anden kjole i jylland, er vi at finde i Smedegade i Varde. Når vi selv skal sige det har vi Vestjyllands hyggeligste brudekjole butik i Varde og Esbjergs omegn, det er også det vi hører gang på gang fra kunderne. Belle Robe er en enkeltmands virksomhed og ejes af Linda Nielsen. Vi har eksisteret med brudekjoler, festkjoler og konfirmationskjoler i Varde siden 2011.

Vi søger hele tiden ny inspiration til kjoleindkøb, og deltager flere gange om året på indkøbsmesser i England, Tyskland, sverige eller Danmark. Her får vi viden om den nyeste trend og taler med producenter & designere bag kjolerne.

BOOK TID ONLINE eller kontakt os på 2136 5646

Det siger kunderne: 

"Det er en dejlig oplevelse at købe kjole hos Belle Robe. Super service, dygtig hjælp, hygge og tryghed."

"VestJyllands hyggeligste kjolebutik! Linda er altid sød og smilende og giver sig god tid til alle sine kunder. Hun er dybt professionel, giver god service"

"Virkelig god, personlig service. Der bliver taget hånd om en, og der bliver lyttet til ens ønsker!"- se flere anmeldelser på Facebook, Google & Trustpilot

Mange hilsner Linda, indehaver Belle Robe

                                                                                                      

Adresse
Smedegade 13
6800 Varde
Denmark
Rutevejledning

Der tages forbehold for trykfejl

14 dages returret på ONLINE KØB, vær opmærksom på dette gælder kun køb på webshoppen.