Festkjole brudens mor eller brudgommens mor

Mor til bruden eller gommen

Hos Belle Robe har vi smukke og elegante kjoler til mor til Bruden, kjolerne er i tidsløs design & høj kvalitet. 

Er du så heldig, at du er mor til bruden? Hos Belle Robe har vi speciale i at finde festkjoler, der egner sig som gæst til et bryllup. 

Er du mor til bruden eller gommen venter der en skøn bryllupsfest. Brudeparret har gjort sig mange tanker og forberedt deres bryllup i lang tid, ofte vil din datter eller svigerdatter ha nogle ideer til farvevalget på din kjole, hvis du skal matche ex. brudebuketten, hvilket er urolig smukt på dagen, samt på billederne efterfølgende. 

 

Kjole til brudens mor, du må som den eneste komme i rød farve. Denne festkjole findes i vinrød flere størrelser 36-58

festkjoler, festkjole, galla, gallakjoler, gallekjole, gallakjoler 2023, bryllupsgæst, mor til bruden, bryllupsgæst 2023, mor til bruden festkjoler, festkjole, galla, gallakjoler, gallekjole, gallakjoler 2023, bryllupsgæst, gæst til bryllup, mor til bruden festkjoler, festkjole, galla, gallakjoler, gallekjole, gallakjoler 2023, bryllupsgæst, gæst til bryllup, mor til bruden

Gæst til bryllup

Det er altid fantastisk, at blive inviteret til en større fest, og hos Belle Robe hjælper vi dig med at finde den perfekte festkjole til dagen. Vi har både lange og korte "mor til Bruden" festkjoler samt gallakjoler. 

Vi har altid forskellige størrelser af kjoler til mor til bruden /gommen, det er muligt at prøve kjoler i alle størrelser fra 34-58.

Hos Belle Robe hjemtager vi også kjoler i andre størrelser og farver end dem vi har på lager. Vi har et stort udvalg af de skønne romantiske festkjoler, og vi hjælper med at finde én som passer til din personlighed og hudtype. 

Lang eller kort kjole, som mor til brud eller goom?

Som mor har du sikker gjort dig tanker om kjolen skal være kort eller lang, se de korte kjoler under kategorien "korte kjoler"

Find evt. ud af om  der er dresscode til brylluppet, for det meste er det vigtigt, at gå udenom sorte og hvide kjoler.

Her får du inspirations til "gæstekjolen", lad dig inspirere af "mor til bruden" kjolerne fra Belle Robe, og se frem til en skøn bryllupsfest. Her finder du sæsonenes skønneste bryllupsgæst kjoler.

Bryllupper er og bliver én af de bedste fester!

mv Linda, indehaver Belle Robe