brudekjoler, brud, bryllup, brudekjoler 2023, brudekjole, brudekjoler med blonde, brudekjoler i jylland, brudekjoler i esbjerg

Belle Robe - et kreativt kjoleunivers

Hos Belle Robe bliver du som kommende brud mødt af et kreativt brudekjoleunivers, hvor service og kvalitet er i højsæde. Vi er Vestjyllands Hyggeligste Brude- & festkjolebutik.

At finde brudekjolen til den store dag handler meget om tillid, vi lytter til, hvilke ønsker du har til din brudekjole.

Brudekjolerne

”Belle Robe” betyder ”smuk kjole” på fransk, brudekjolerne er vintage inspirerede med et moderne tvist. Vi har et stort udvalg af smukke brudekjoler, hvor du får meget kvalitet for pengene, uden nødvendigvis at sprænge jeres budget.

Brudekjoleprøvningen foregår i rolige omgivelser, vi er nærværende i forhold til dine ønsker og behov. Du får den store oplevelse, men i en intimt atmosfære, hvor vi lytter til dig.

Vi har stor erfaring med at finde brudekjolen, der passer til netop din kropsform. Du får en smuk brudekjolen, der passer til lige netop dig. Brudekjolerne er unikke & konceptet hos Belle Robe er, at den brudekjole du prøver er også den du får med hjem. Hvis brudekjolen ikke er i den rigtige størrelse kan vi i visse tilfælde hjemtage en anden størrelse. Vi har et stærk udvalg, ekspertise, service og vi hjælper med skræddersyning, så kjolen lever op til dine forventninger.

De bedste hilsner Linda, founder Belle Rob

 

Fra 7900,- kr. Bestillingskjoler efterår 2024. Er du på udkig efter en bestemt model, kan vi evt. hjemtage den inden efteråret.

brudekjoler, brud, bryllup, brudekjoler 2024, brudekjole, brudekjoler med blonde, brudekjoler i jylland, brudekjoler i esbjerg
brudekjoler, brud, bryllup, brudekjoler 2024, brudekjole, brudekjoler med blonde, brudekjoler i jylland, brudekjoler i esbjerg brudekjoler, brud, bryllup, brudekjoler 2024, brudekjole, brudekjoler med blonde, brudekjoler i jylland, brudekjoler i esbjerg brudekjoler, brud, bryllup, brudekjoler 2024, brudekjole, brudekjoler med blonde, brudekjoler i jylland, brudekjoler i esbjerg

Brudekjole

10,499.00 DKK

Brudekjole med blonder

En delikat "fit and flare" brudekjole med gennemsigtig halsudskæring.

En mindre åbning i ryggen med blonde detaljer fuldender ryggen.

Blonder pynter på hofte og talje på denne blonde brudekjole.

Lynlås

Vintage blonder

denne vintagede inspireret "fit and flare" brudekjole er det perfekte valg for dig som brud der ønsker et traditionel look. Denne vintage inspireret blonde brudekjole vil ha wow effekt på din bryllupsdag.